Buddy

Wanneer u de diagnose kanker krijgt, komt er veel op u af. Praten met iemand die precies weet hoe u zich voelt, kan fijn zijn. Daarom zetten wij, samen met het Toon Hermans Huis Ede, buddy’s in om borst- of darmkankerpatiënten te steunen. Een buddy helpt vanuit zijn of haar eigen ervaring om het leven weer op te pakken en te leren omgaan met twijfel en beperkingen.

Meer informatie

Angst, twijfel en onzekerheid: er komt veel op u af na het krijgen van de diagnose kanker. Hoe verwerkt u de diagnose, wat staat u te wachten en hoe gaat u om met de gevolgen van de behandeling? Een buddy helpt u met onder andere deze vragen. Een waardevolle toevoeging in een onzekere en onbekende tijd.

Meer informatie over buddy’s leest u op de website van het Toon Hermans Huis Ede.

Wilt u een buddy?

Een ervaringsdeskundige die dezelfde diagnose kreeg, een behandeling heeft ondergaan, de ziekte heeft verwerkt en uit eigen ervaring kan helpen het leven weer op te pakken. Een buddy begrijpt u beter dan wie ook. U kiest uw eigen buddy, iemand bij wie u zich prettig voelt. Wilt u een buddy? Of wilt u meer informatie ontvangen over wat een buddy voor u kan betekenen? Vul hier het formulier in. 

Wilt u een buddy zijn?

Als ervaringsdeskundige weet u als geen ander dat de diagnose kanker veel met iemand doet. U heeft de diagnose inmiddels verwerkt, de behandeling ondergaan en de gevolgen ervaren. Door een luisterend oor te bieden en uw ervaringen te delen, kunt u iemand die dezelfde diagnose heeft gekregen, helpen zijn of haar leven weer op te pakken.

Als buddy krijgt u ter ondersteuning van uw werkzaamheden een korte training van het Toon Hermans Huis Ede.
Wilt u een buddy zijn? Dan kunt u contact opnemen met het Toon Hermans Huis Ede. Of mail naar: buddy@toonhermanshuisede.nl.