Buddy

Ziekenhuis Gelderse Vallei zet, samen met het Toon Hermans Huis Ede, buddy’s in om begeleiding aan borst- of darmkankerpatiënten te geven. Een buddy kan vanuit zijn of haar eigen ervaring helpen om het leven weer op te pakken en te leren omgaan met twijfel en beperkingen.

Wilt u een buddy?

Wie de diagnose kanker krijgt, kan overspoeld raken door gevoelens van angst en onzekerheid. Hoe verwerk je de diagnose, wat staat je te wachten en hoe ga je om met de gevolgen van een behandeling? Contact met een buddy, kan dan heel waardevol zijn.

Een ervaringsdeskundige die dezelfde diagnose kreeg, een behandeling heeft ondergaan, de ziekte heeft verwerkt en uit eigen ervaring kan helpen het leven weer op te pakken. Een buddy begrijpt u beter dan wie ook. U kiest uw eigen buddy, iemand bij wie u zich prettig voelt.

Wilt u een buddy? Of wilt u meer informatie ontvangen over wat een buddy voor u kan betekenen?  Vul hier het formulier in. 

Wilt u een buddy zijn?

Wie de diagnose kanker krijgt, kan overspoeld raken door gevoelens van angst en onzekerheid. Als ervaringsdeskundige weet u dat als geen ander. U heeft de diagnose inmiddels verwerkt, de behandeling ondergaan en de gevolgen ervaren. Door een luisterend oor te bieden en uw ervaringen te delen, kunt u iemand die dezelfde diagnose heeft gekregen, helpen zijn of haar leven weer op te pakken. Als buddy krijgt u ter ondersteuning van uw werkzaamheden een korte training van het Toon Hermans Huis Ede.

Wilt u een buddy zijn? Dan kunt u contact opnemen met het Toon Hermans Huis Ede.

www.toonhermanshuisede.nl

Of mail naar: buddy@toonhermanshuisede.nl