Goede spataderzorg in Ziekenhuis Gelderse Vallei

Wij vragen u de naam van een persoon aan wie wij vertrouwelijke informatie over u mogen geven.

Dit is informatie over bijvoorbeeld opname, behandeling en ontslag. Omdat het over gevoelige onderwerpen gaat, is het belangrijk dat u deze contactpersoon volledig vertrouwt. Wij vragen u ook een tweede contactpersoon op te geven. Deze kunnen we benaderen, als de eerste contactpersoon niet bereikbaar is.

Hoe kunt u ons bereiken?

Als u (en/of uw contactpersoon) tijdens uw opname een gesprek wilt met uw arts, kunt u dit doorgeven aan de verpleegkundige. Hij of zij maakt een afspraak voor u.

Verder kunt u de verpleegkundige bellen van 11.00 - 12.00 uur via het centrale nummer van Ziekenhuis Gelderse Vallei (0318) 43 43 43. Zij verbinden u door op het directe telefoonnummer dat u bij opname heeft gekregen.

Voor dringende zaken kunt u uiteraard altijd bellen met de afdeling.

Artsenvisite

De afdelingsarts en de verpleegkundige komen elke dag bij de patiënten langs. Deze artsenvisite is tussen 8.00 uur en 9.30 uur. Een paar keer per week loopt de specialist mee. Tijdens de artsenvisite kunt u vragen stellen over uw behandeling. We beantwoorden uw vraag direct. Als dat niet mogelijk is, komen we er later op terug.

In het weekend is er geen artsenvisite, maar er is uiteraard wel controle. De chirurg en de verpleegkundigen bespreken welke patiënten alsnog worden bezocht.

Verzorging thuis

Na uw verblijf in het ziekenhuis heeft u thuis vaak nog opvang of verzorging nodig. Als dat er niet is, denkt de verpleegkundige met u mee om een passende oplossing te vinden en de benodigde zorg te realiseren.