Patiëntenmiddag/avond over het uitlezen van de Medtronic insulinepomp met behulp van Carelink

Op 10 oktober is er weer een bijeenkomst voor mensen die gebruik maken van een Medtronic insulinepomp. Tijdens deze workshop krijgt u uitleg over het uitlezen van de Medtronic insulinepomp met behulp van Carelink.

Het geeft inzicht in de effecten van de insulinedosering, uw eetgewoonten, lichaamsbeweging en uw medicatie op de glucosewaarden, vormen de sleutel tot het verbeteren van de behandeling van uw diabetes. Door het zien van de oorzaak -en gevolgrelatie hiervan in tabellen en grafieken, bent u beter in staat om patronen en problemen te identificeren die u zullen helpen bij het zoeken naar de belangrijkste oorzaak van uw lage en hoge bloedsuikerwaarden. Met de CareLink® Personal-software bent u in staat om uw behandeling op een effectieve wijze te optimaliseren.

Aanmelden

Deelname is gratis en u kunt zich vooraf aanmelden door het formulier in te vullen.

This portlet is not configured, or the settings are incorrect. Use "Edit Shared Settings" to select an application, or contact your administrator for assistance.
The form you are attempting to access is unavailable. Try again later, or contact a system administrator for assistance.
Loading...