Travel Clinic Vivre

Travel Clinic Vivre verzorgt alle vaccinaties en adviezen die u nodig heeft voor uw reis. Gaat u op reis buiten West-Europa, dan kunt u bij ons terecht voor een advies op maat en de daarbij behorende vaccinaties en recepten.

Voorbereid op reis

Gaat u op reis buiten West-Europa? Of het nu gaat om een vakantie of een zakenreis; u kunt bij ons terecht voor de noodzakelijke vaccinaties en adviezen voor een gezond verblijf in verre oorden. Na een bezoek aan Travel Clinic Vivre gaat u goed voorbereid op reis!

Travel Clinic Vivre werkt volgens de richtlijnen van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering (LCR) en staat onder directe leiding van dr. M.A. Schouten, arts-microbioloog, reizigersgeneeskundige en tropenarts. Samen met een team van reizigersverpleegkundigen en polikliniekassistenten adviseert hij u bij uw voorgenomen reis.

Afspraak maken

Travel Clinic Vivre houdt spreekuur in Ede en Barneveld. Wij ontvangen cliënten uit Ede, Bennekom, Wageningen en Barneveld, maar ook uit Amersfoort, Harderwijk en Putten. De kosten van het consult en de vaccinaties zijn altijd voor uw eigen rekening. Wij kunnen deze niet bij de zorgverzekeraar declareren. Dit kunt u eventueel zelf doen bij uw zorgverzekeraar, als dat in uw polisvoorwaarden staat. In Barneveld en Ede kunt u alleen met PIN betalen.

De reizigersverpleegkundigen geven ook advies en vaccinaties aan groepen. Dit kan op locatie, bijvoorbeeld bij bedrijven, scholen of sportteams. Belt u voor meer informatie over de mogelijkheden met telefoonnummer (0318) - 43 48 90.