Travel Clinic Vivre

U kunt een afspraak maken bij Travel Clinic Vivre wanneer de reisbestemming en het seizoen waarin u reist, vaststaan. Het tijdstip van de afspraak is tevens afhankelijk van periode die u in het buitenland verblijft:

  • bij een gewone vakantie zien wij u graag minimaal 4-6 weken voor vertrek
  • indien u langer dan 3 maanden weggaat, adviseren wij u minimaal 2 maanden voor vertrek een afspraak te maken
  • indien u bekend bent met een chronische ziekte (zoals diabetes mellitis, ziekte van Crohn of hartproblemen) of veel medicatie gebruikt, wilt u dit dan vermelden bij het maken van uw afspraak

Ook bij een last-minute reis bent u nooit te laat om een afspraak te maken. Het is zeker zinvol om u te laten vaccineren!  U kunt telefonisch een afspraak maken via telefoonnummer (0318) - 43 48 90. U kunt ook online een afspraak maken. 

  • Klik hier om online een afspraak te maken voor de locatie Ede
  • Klik hier om online een afspraakt te maken voor de locatie Barneveld 

Prijslijst en betaling

De actuele prijzen voor een consult kunt u vinden op onze website. De betaling vindt plaats direct na het consult. Travel Clinic Vivre heeft geen contracten met zorgverzekeraars. Dit betekent dat u het consult en de eventuele vaccinaties direct na uw consult zelf moet betalen. U kunt in Ede contant betalen of pinnen. In Barneveld kunt u alleen pinnen.

Antistofbepalingen

Bij sommige vaccinaties en aandoeningen word na voltooiing van de vaccinatieserie een bepaling van de hoeveelheid opgebouwde antistoffen aangeraden. Deze bepaling wordt verricht door het laboratorium van Ziekenhuis Gelderse Vallei. De kosten hiervoor dient u vooraf bij de Travel Clinic te betalen.