Verloskunde

We gaan verbouwen! Vanaf 2023 staat er een verbouwing gepland op de afdelingen C3 en C4: verloskunde, kraamafdeling, kinder- en jongerenafdeling, kinderdagbehandeling en de afdeling neonatologie.

Toen we in 2000 op onze huidige afdelingen terecht kwamen, was alles mooi en nieuw. Inmiddels zijn de concepten van toen verouderd en achterhaald. De hoogste tijd om te gaan verbouwen! Hieronder vind je een aantal tekeningen van de nieuwbouw om alvast een beeld te krijgen. 

Helpt u ons Vrouw Moeder Kind centrum mooi maken?

Het is mogelijk om ons Vrouw Moeder Kind centrum te steunen. Er zijn namelijk wensen genoeg! Zo willen we nog heel graag een bevalbad, fietslabyrint, buidelstoel(en) en een interactieve muur. Hieronder leest u meer informatie en vindt u een QR-code om te doneren. 

Lees hier meer informatie over een bevalbad.


Elk bedrag is welkom, doneren kan met de QR-code

Wilt u graag een bedrag doneren voor een bevalbad? Dat kan! Via onderstaande QR-code is het mogelijk om een bedrag te doneren. U kunt zelf bepalen hoeveel geld u doneert.


We vinden het belangrijk dat er een extra mogelijkheid komt voor zwangere vrouwen en kraamvrouwen om te bewegen, bijvoorbeeld met een fietslabyrint.


Elk bedrag is welkom, doneren kan met de QR-code

Wilt u graag een bedrag doneren voor een fietslabyrint? Dat kan! Via onderstaande QR-code is het mogelijk om een bedrag te doneren. U kunt zelf bepalen hoeveel geld u doneert.


Kijk hier voor meer informatie over buidelstoelen.


Elk bedrag is welkom, doneren kan met de QR-code

Wilt u graag een bedrag doneren voor een buidelstoel? Dat kan! Via onderstaande QR-code is het mogelijk om een bedrag te doneren. U kunt zelf bepalen hoeveel geld u doneert.


Bekijk hier een video over een interactieve muur.


Elk bedrag is welkom, doneren kan met de QR-code

Wilt u graag een bedrag doneren voor een interactieve muur? Dat kan! Via onderstaande QR-code is het mogelijk om een bedrag te doneren. U kunt zelf bepalen hoeveel geld u doneert.