Afspraak maken of wijzigen

Wilt u een afspraak maken of wijzigen? En heeft u een verwijzing? Op deze pagina vindt u de informatie voor uw afspraak bij Ziekenhuis Gelderse Vallei.

Let op! In verband met het coronavirus is het momenteel niet mogelijk om een afspraak te maken. Gelieve hierover niet te bellen naar het ziekenhuis.

Verwijzing nodig voor eerste afspraak

Voor het maken van een eerste afspraak heeft u een verwijzing nodig van een verwijzend arts, zoals uw huisarts. Dit kan een papieren verwijsbrief zijn of een digitale verwijzing via ZorgDomein. Heeft u geen verwijzing? Dan kunt u geen afspraak maken.

Een afspraak maken

U kunt een afspraak maken via het online contactformulier of via de telefoon

Wanneer u belt is het mogelijk dat u even moet wachten voordat u iemand aan de telefoon heeft. Dit hangt onder andere af van het moment dat u belt. Over het algemeen wordt er in de ochtend vaker naar het ziekenhuis gebeld dan in de middag. Met name maandagochtend is een druk tijdstip. Een rustiger moment om te bellen is tussen 11.30 en 13.00 uur of in de middag.

Een afspraak wijzigen of afzeggen

Wilt u een afspraak wijzigen of afzeggen? Bel dan zo snel mogelijk naar de polikliniek waar u de afspraak heeft. Er kan dan een andere patiënt in uw plaats komen. U kunt dan ook meteen een nieuwe afspraak maken.

Een afspraak voorbereiden

Het is belangrijk dat u uw afspraak goed voorbereidt: