Afspraak maken of wijzigen

Wilt u een afspraak maken of wijzigen? En heeft u een verwijzing? Op deze pagina vindt u de informatie voor uw afspraak bij Ziekenhuis Gelderse Vallei.

Verwijzing nodig voor eerste afspraak

Voor het maken van een eerste afspraak heeft u een verwijzing nodig van een verwijzend arts, zoals uw huisarts. Dit kan een papieren verwijsbrief zijn of een digitale verwijzing via ZorgDomein. Heeft u geen verwijzing? Dan kunt u geen afspraak maken.

Afspraak maken of wijzigen

Wanneer u belt, is het mogelijk dat u even moet wachten voordat u iemand aan de telefoon krijgt. Bel bij voorkeur op woensdag en donderdag. Ook zijn de middagen rustiger dan de ochtenden. 

Bevestiging van uw afspraak

U ontvangt op meerdere momenten een bevestiging van uw afspraak:

  • Op de dag dat de afspraak wordt gemaakt krijgt u een bevestiging op het door u opgegeven e-mailadres. Als u geen e-mailadres heeft, volgt de bevestiging per post.
  • 4 dagen voor de afspraak krijgt u een afspraakherinnering per e-mail.
  • 2 dagen voor uw afspraak krijgt u een afspraakherinnering per sms (indien ingesteld).
  • 2 dagen voor de afspraak krijgt u een sms met een link naar de Corona check (met uitzondering van een afspraak voor een beeld- of telefonisch consult).

Let op: per afspraak wordt een bevestiging / herinnering gestuurd. Heeft u meerdere afspraken, dan ontvangt u ook meerdere berichten.

Het is belangrijk om een afspraak voor te bereiden