Afspraak maken, afzeggen of wijzigen

Wilt u een afspraak maken voor een onderzoek, een behandeling of een bezoek aan een arts? Of wilt u uw afspraak aanpassen, verzetten of afzeggen? Op deze pagina leest u hoe u dit kunt doen.

Let op:

Kunt u niet naar uw afspraak komen? Dan is het belangrijk dat u minimaal 24 uur van tevoren uw afspraak afzegt. De gereserveerde tijd gebruiken we om een andere patiënt te helpen en brengen we dan niet voor u in rekening. Kijk voor meer informatie op www.geldersevallei.nl/afzeggen

Benieuwd wanneer uw operatie gepland staat? Wij bellen u als uw operatiedatum bekend is. U hoeft hiervoor geen contact op te nemen met het ziekenhuis. Lees meer over hoe zit met onze wachttijden

Doorverwijzing 

Voor het maken van een eerste afspraak heeft u een verwijzing nodig van een verwijzend arts, zoals uw huisarts. Dit kan een papieren verwijsbrief zijn of een digitale verwijzing via ZorgDomein. Heeft u geen verwijzing? Dan kunt u geen afspraak maken.

Informatie over een verwijzing

Maken, afzeggen of wijzigen

Heeft u dringend medische zorg nodig? Dan vindt u hier informatie over spoedzorg.

Afspraak maken, afzeggen of wijzigen via de telefoon

U kunt voor het maken of wijzigen van een afspraak bellen naar onze patiëntenservice via 0318 - 43 43 45.

Zij zijn van maandag t/m vrijdag van 8.00 - 16.30 uur bereikbaar. Wanneer u belt, is het mogelijk dat u even moet wachten voordat u iemand aan de telefoon krijgt. 

Zeg uw afspraak minimaal 24 uur van tevoren af!

Kunt u niet naar uw afspraak komen? Dan is het belangrijk dat u minimaal 24 uur van tevoren uw afspraak afzegt. De gereserveerde tijd gebruiken we om een andere patiënt te helpen en brengen we dan niet voor u in rekening. Kijk voor meer informatie op www.geldersevallei.nl/afzeggen.

Bloedprikken

Afspraak maken voor bloedprikken (MijnZGV) 

Wilt u een afspraak maken voor bloedprikken? Dit kan via MijnZGV.

Komt u er niet uit? Bel dan de Helpdesk Digitale Zorg via 085 - 130 45 75 of kijk op www.helpdeskdigitalezorg.nlwww.helpdeskdigitalezorg.nl
 


Bevestiging 

U ontvangt op meerdere momenten een bevestiging van uw afspraak:

  • Op de dag dat de afspraak wordt gemaakt krijgt u een bevestiging op het door u opgegeven e-mailadres. Als u geen e-mailadres heeft, volgt de bevestiging per post.
  • 4 dagen voor de afspraak krijgt u een afspraakherinnering per e-mail.
  • 2 dagen voor uw afspraak krijgt u een afspraakherinnering per sms (indien ingesteld).

Let op: per afspraak wordt een bevestiging / herinnering gestuurd. Heeft u meerdere afspraken, dan ontvangt u ook meerdere berichten.

Voorbereiden