Afspraak maken of wijzigen

Wilt u een afspraak maken of wijzigen? En heeft u een verwijzing? Op deze pagina vindt u de informatie voor uw afspraak bij Ziekenhuis Gelderse Vallei.

Als gevolg van de coronamaatregelen is het op dit moment drukker dan gebruikelijk bij onze patiëntenservice. Het kan daardoor langer duren voordat u te woord wordt gestaan. Onze excuses hiervoor. Wij doen ons best om de wachttijd zo kort mogelijk te houden. 

Verwijzing nodig voor eerste afspraak

Voor het maken van een eerste afspraak heeft u een verwijzing nodig van een verwijzend arts, zoals uw huisarts. Dit kan een papieren verwijsbrief zijn of een digitale verwijzing via ZorgDomein. Heeft u geen verwijzing? Dan kunt u geen afspraak maken.

Afspraak maken of wijzigen

Wanneer u belt, is het mogelijk dat u even moet wachten voordat u iemand aan de telefoon krijgt. Vooral in de ochtenden en op maandagen kan de wachttijd langer zijn.

Bevestiging van uw afspraak

U ontvangt op meerdere momenten een bevestiging van uw afspraak:

  • Op de dag dat de afspraak wordt gemaakt krijgt u een bevestiging op het door u opgegeven e-mailadres. Als u geen e-mailadres heeft, volgt de bevestiging per post.
  • 4 dagen voor de afspraak krijgt u een afspraakherinnering per e-mail.
  • 2 dagen voor uw afspraak krijgt u een afspraakherinnering per sms (indien ingesteld).
  • 2 dagen voor de afspraak krijgt u een sms met een link naar de Corona check (met uitzondering van een afspraak voor een beeld- of telefonisch consult).

Let op: per afspraak wordt een bevestiging / herinnering gestuurd. Heeft u meerdere afspraken, dan ontvangt u ook meerdere berichten.

Afspraak maken voor bloedprikken 

Het is belangrijk om een afspraak voor te bereiden