‘Neem geen genoegen met minder’

Arts Topsport Ingrid Paul van Sports Valley

Als topsporter of sporter wil je blij het ziekenhuis verlaten. Niet altijd vanwege goed nieuws, maar wel omdat het voor jou nu duidelijk is wat je klacht inhoudt en omdat je weet wat je eraan kan doen. Dat is waarvoor ik als arts hard werk. Topsporters en sporters helpen gezond te worden, gezond te blijven en beter te presteren.

Naar mijn idee kunnen we als Sports Valley deze begeleiding bieden aan onze sporters omdat we goed samenwerken. Niet alleen binnen het kernteam, maar ook met de andere specialisten binnen het ziekenhuis. Zij staan altijd voor ons klaar. Sports Valley is ambitieus en wordt gerund door positieve en gedreven mensen; ze willen het allerbeste. Dat geeft mij een goed gevoel en maakt het werk plezierig.

Voordat ik arts werd, was ik trainer en coach van professionele schaatsteams. Toen vond ik het al belangrijk om de allerbeste medische begeleiding te krijgen voor mijn team. Dat vond ik destijds in de persoon van Peter Vergouwen, nu mijn gewaardeerde collega, van Ziekenhuis Gelderse Vallei.

Dat wil ik ook graag meegeven aan sporters en begeleiders; weet waar de medische sportzorg kwalitatief supergoed is. Neem geen genoegen met minder, ook al bevind je je bijvoorbeeld in het buitenland.

Advies

Wacht niet te lang met vragen om een consult of advies. Problemen of klachten die al langer bestaan vergen meer tijd om op te lossen. Zorg goed voor jezelf en trek op tijd aan de bel.