Dr. G.A. (Gerjo) Velders

Internist-hematoloog

Specialisme

Interne geneeskunde

Aandachtsgebieden

Hematologie

In Ziekenhuis Gelderse Vallei sinds

2003 

Aanvullende informatie

Dr. G.A. (Gerjo) Velders voltooide haar studie geneeskunde aan de Universiteit Leiden. Daarna volgde zij de opleiding tot internist in het Bronovo Ziekenhuis te Den Haag en in het Leids Universitair Medisch Centrum. In 1996 werd zij ingeschreven in het specialistenregister.

Aansluitend volgde zij de opleiding tot hematoloog. Tijdens deze opleiding begon zij met haar promotieonderzoek. Na de opleiding tot hematoloog volgde de opleiding tot medisch oncoloog. Beide opleidingen werden gevolgd in het Leids Universitair Medisch Centrum. Aansluitend aan de opleidingen heeft zij als chef de clinique gewerkt op de afdeling hematologie en beenmergtransplantatie van het Leids Universitair Medisch Centrum.

Vanaf 2003 is zij als internist hematoloog en oncoloog werkzaam in de Gelderse Vallei. In 2006 promoveerde zij op het proefschrift “In vivo modification of cytokine induced stem cell mobilization”.  Zij participeert actief in nationaal en internationaal onderzoek, waaronder Hovon-studies. Daarnaast is zij lid van de commissie ‘Trombose en hemostase’, de werkgroep oncologie en de commissie FTTO van het ziekenhuis. Verder neemt zij deel aan IKO-werkgroepen ‘Hematologie’ en ‘Mammacarcinoom’.