D.C.M. (Desirée) Verheijen

Klinisch geriater

Specialisme

Klinische geriatrie

Aandachtsgebieden

Algemene geriatrie, geheugenpolikliniek, klinische afdeling ouderengeneeskunde, netwerk geriatrie, geriatrische oncologie

Werkzaam op locaties

Ede, Barneveld 

Spreekuren

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

In Ziekenhuis Gelderse Vallei sinds

1998

Artsexamen

1991

Opleidingen

Geriatrie Viecuri Venlo, Rijnstate Arnhem, Gelderse Roos locatie Wolfheze 

Persoonlijke toelichting

In 1998 ben ik als eerste klinisch geriater gestart in ons ziekenhuis om het specialisme geriatrie te ontwikkelen. Al sinds mijn studie tot arts ben ik geboeid door de ouder wordende mens in zijn welzijn, gezondheid en functioneren. Het zijn niet alleen de problemen en klachten die met het ouder worden komen, die me interesseren, maar ook de levenservaringen en persoonlijke visie op het leven.

Ik vind het een uitdaging om te achterhalen welke ziekten en beperkingen iemand hinderen in het dagelijks leven. Samen met u zal ik bespreken welke oplossingen ik kan geven om de kwaliteit van het leven weer zo goed mogelijk te krijgen en te houden. Wat hierin belangrijk is, is per persoon erg verschillend, dus zal altijd in overleg met u gaan. Aandacht voor de mantelzorger(s) is daarbij onmisbaar en belangrijk. De samenwerking met andere zorgverleners, zowel op de polikliniek, als op de afdeling ouderengeneeskunde, vind ik daarbij erg waardevol en stimulerend.

Ik bied u graag een luisterend oor.