Word lid van het patiëntenpanel van Ziekenhuis Gelderse Vallei

Patiëntenpanel Ziekenhuis Gelderse Vallei is een vaste groep mensen die voornamelijk vragenlijsten van het ziekenhuis invult. Deze vragenlijsten gaan met name over de teksten die de patiënt leest, hoort en ziet. Denk hierbij o.a. aan folders, brieven, de website en MijnZGV.

Helpt u ons de zorg te verbeteren? 

Ziekenhuis Gelderse Vallei wil graag de zorg voor patiënten verbeteren. Wilt u ons daarbij helpen? Word dan lid van het patiëntenpanel. 

Met uw mening en ervaring kunnen wij onze zorg verbeteren. Als lid van het patiëntenpanel vragen wij u ongeveer 6 keer per jaar om uw mening en ervaring. Dit doen we met een vragenlijst die u per mail ontvangt. Daarnaast vragen wij regelmatig of mensen van het panel aan interviews of groepsgesprekken wil meewerken. 

Hoe werkt het patiëntenpanel?

Nadat u zich onderaan deze pagina heeft aangemeld voor het patiëntenpanel, ontvangt u een ontvangstbevestiging. Zodra er een vragenlijst is opgesteld, sturen wij u deze via de mail. De verwachting is dat u zo'n 6 keer per jaar een vragenlijst invult. De antwoorden die u op deze vragen geeft, verwerken we anoniem. 

Naast de online vragenlijsten is het ook mogelijk om u op te geven voor interviews of groepsgesprekken. De vraag daarvoor wordt via de mail gestuurd. Deze gesprekken gaan bijvoorbeeld over nieuwe vormgevingen op de website, ons patiëntenportaal MijnZGV of eZorg. Deelname aan deze gesprekken is uiteraard niet verplicht.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

In het aanmeldformulier vragen wij een aantal persoonlijke gegevens van u. Deze gegevens hebben wij nodig om gericht aan de juiste doelgroep onze vragenlijsten te versturen. Daarnaast vragen we uw contactgegevens, zodat we u contact met u kunnen zoeken voor het sturen van een vragenlijst of de vraag of uw mee wilt werken aan een interview of groepssessie. 

Alleen de beheerders van het patiëntenpanel (maximaal 4 medewerkers van de afdeling communicatie & marketing) hebben toegang tot uw persoonlijke gegevens. Deze gegevens bewaren we uiteraard in een beveiligde omgeving. Afmelden voor het patiëntenpanel kan via onderstaand formulier. Uw gegevens worden dan gewist.

Ik heb een vraag

Heeft u na het lezen nog een vraag over het patiëntenpanel van Ziekenhuis Gelderse Vallei? Stel deze dan via onderstaand formulier.

Ik wil lid worden van het patiëntenpanel van Ziekenhuis Gelderse Vallei

Dat vinden wij erg fijn! Via onderstaand formulier is het mogelijk om u aan te melden voor het patiëntenpanel van Ziekenhuis Gelderse Vallei.

This portlet is not configured, or the settings are incorrect. Use "Edit Shared Settings" to select an application, or contact your administrator for assistance.
The form you are attempting to access is unavailable. Try again later, or contact a system administrator for assistance.
Loading...