Dag van opname

Op de dag van opname meldt u zich bij de afdeling opname op B1 of bij de receptie in de centrale hal. De plaats waar u zich moet melden staat in de opnamebrief.

Maatregelen rondom het coronavirus

Vanwege het coronavirus gelden er voor ieders veiligheid extra maatregelen. Lees deze maatregelen goed door voor uw bezoek aan het ziekenhuis.

Identificatiebandje

U krijgt een polsbandje met daarop uw geslacht, naam en geboortedatum. Om er zeker van te zijn dat wij de juiste persoon voor ons hebben, vragen wij tijdens de opname diverse keren naar uw naam en geboortedatum.

Op de verpleegafdeling

De verpleegkundige maakt u wegwijs op de verpleegafdeling. Hij of zij geeft uitleg over de voorzieningen op de kamer. Ziekenhuis Gelderse Vallei heeft 1-, 2- en 4-persoonskamers. Alle kamers hebben een douche, toilet en een kleine koelkast.

Kies wat u eet, wanneer u eet

In Ziekenhuis Gelderse Vallei kiest u zelf wat u eet, wanneer u eet. Dat doet u via onze maaltijdservice At Your Request. Wij hechten veel waarde aan goede voeding. Want goede voeding kan bijdragen aan een sneller herstel.

Contactpersoon

Bij opname vragen wij u om een contactpersoon aan te wijzen. Deze persoon kunnen wij waarschuwen als er onverwachte situaties zijn.

Lees meer over opname en verblijf