Dag van opname

Op de dag van opname meldt u zich bij de afdeling opname op B1 of bij de receptie in de centrale hal. De plaats waar u zich moet melden staat in de opnamebrief.

Nuchter zijn voor uw operatie

Het is belangrijk dat u nuchter bent als u wordt opgenomen voor een onderzoek of een operatie. Dit houdt in dat u in de uren voor uw opnametijd niet mag eten en drinken. Wat dit voor u betekent leest u op deze pagina.

Identificatiebandje

U krijgt een polsbandje met daarop uw geslacht, naam en geboortedatum. Om er zeker van te zijn dat wij de juiste persoon voor ons hebben, vragen wij tijdens de opname diverse keren naar uw naam en geboortedatum.

Op de verpleegafdeling

De verpleegkundige maakt u wegwijs op de verpleegafdeling. Hij of zij geeft uitleg over de voorzieningen op de kamer. Ziekenhuis Gelderse Vallei heeft 1-, 2- en 4-persoonskamers. Alle kamers hebben een douche, toilet en een kleine koelkast.

Kies wat u eet, wanneer u eet

In Ziekenhuis Gelderse Vallei kiest u zelf wat u eet, wanneer u eet. Dat doet u via onze maaltijdservice. Wij hechten veel waarde aan goede voeding. Want goede voeding kan bijdragen aan een sneller herstel.

Contactpersoon

Bij opname vragen wij u om een contactpersoon aan te wijzen. Deze persoon kunnen wij waarschuwen als er onverwachte situaties zijn.

Lees meer over opname en verblijf