Ziekenhuismedewerkers

In ons ziekenhuis wordt u behandeld en verzorgd door een team van medewerkers. U kunt verschillende artsen en verpleegkundigen tegenkomen. Vaak krijgt u ook hulp van bijvoorbeeld een fysiotherapeut of een diëtist.

Overzicht artsen en zorgverleners

Vind uw arts of zorgverlener in ons overzicht. Klik daarna op de naam van degene om zijn of haar profiel te bekijken.

Medewerkers: artsen

Ziekenhuis Gelderse Vallei is een opleidingsziekenhuis. U komt daarom niet alleen met medisch specialisten in contact, maar ook met arts-assistenten en co-assistenten. Arts-assistenten zijn afgestudeerde artsen die worden opgeleid tot specialist. Zij staan onder toezicht van een specialist en zullen altijd met de specialist overleggen over uw behandeling.

Co-assistenten zijn medisch studenten die worden opgeleid tot arts. Zij lopen stage in het ziekenhuis en doen praktijkervaring op. Een co-assistent staat altijd onder toezicht van een arts-assistent of medisch specialist.

Medewerkers: verpleegkundigen

De verpleegkundigen zijn verantwoordelijk voor uw verzorging en verpleging. Zij doen hun best om uw verblijf in ons ziekenhuis zo aangenaam en voorspoedig mogelijk te laten verlopen.

Medewerkers: paramedici en psychosociale zorg

Een paramedicus is iemand die voor zijn beroep medische behandelingen doet, maar geen arts of tandarts is. Bijvoorbeeld een diëtist, een fysiotherapeut, of medewerkers die psychosociale zorg geven.

Medewerkers: onderzoekers en ondersteunend personeel

Er kunnen ook andere medewerkers betrokken zijn bij uw behandeling. Bijvoorbeeld onderzoekers of operatieassistenten.