Vaccinatie tegen corona

Heeft u een uitnodiging ontvangen om u te laten vaccineren tegen corona? Op deze pagina vindt u de bijlagen die bij uw uitnodiging horen en de veelgestelde vragen rondom de coronavaccinatie.

Bijlagen bij uw uitnodigingsbrief


Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de veelgestelde vragen rondom coronavaccinatie.

U kunt een dubbele uitnodiging krijgen van zowel uw huisarts als uw medisch specialist in het ziekenhuis waar u onder behandeling bent. Het advies is om altijd gebruik te maken van het eerst aangeboden vaccin, zodat u zo snel mogelijk gevaccineerd wordt. Alle COVID-19-vaccins beschermen goed tegen ernstige corona (waarvoor opname in het ziekenhuis nodig is).

Als u een dubbele uitnodiging ontvangt van twee ziekenhuizen, dan vragen wij u om u af te melden bij het ziekenhuis waar u de vaccinatie niet komt halen.

Nee, dat kan niet. Het is de bedoeling om altijd gebruik te maken van het eerst aangeboden vaccin. Neem dus de eerste uitnodiging altijd aan.

Staat uw operatie gepland binnen 48 uur na uw vaccinatie? Dan kan uw operatie niet doorgaan.

De Bennekomste Meent is een locatie in Ziekenhuis Gelderse Vallei. Op deze locatie wordt u gevaccineerd.

Wanneer u binnenkomt bij Ziekenhuis Gelderse Vallei vindt u de bestemming door middel van bewegwijzering. Natuurlijk is er ook altijd iemand ter plaatse om u de weg te wijzen. 

U heeft bij uw vaccinatie-uitnodiging twee gezondheidsverklaringen gekregen. Het is belangrijk dat u deze allebei volledig invult.

In totaal heeft u twee vaccinatie-afspraken. Neem naar iedere afspraak één gezondheidsverklaring mee en lever deze in bij de vaccinatie-medewerker.

Op deze website vind u bovenaan een downloadlink naar de gezondheidsverklaring. Wanneer u op deze link klikt, kunt u de gezondheidsverklaring zelf printen. Vul de gezondheidsverklaring volledig in en neem deze mee naar uw vaccinatie-afspraak.

Op uw afsprakenbrief vindt u het tijdstip waarop u wordt gevaccineerd. Om drukte te voorkomen, verzoeken wij u vriendelijk om niet te vroeg aanwezig te zijn voor uw afspraak.

Kijk voor alle veelgestelde vragen rondom coronavaccinatie op de website van het RIVM.
 

Vragen aan Ziekenhuis Gelderse Vallei kunt u stellen door te bellen naar het tijdelijke telefoonnummer (0318) 43 69 50. Dit telefoonnummer wordt bemand door de polikliniek hematologie.