Voorbereiden op afspraak bij polikliniek

Onze artsen en andere zorgverleners houden spreekuur op de polikliniek. Ook vindt daar onderzoek en behandeling plaats.

Voor een afspraak kunt u terecht op onze hoofdlocatie in Ede, of bij onze spreekuurcentra in Barneveld, Veenendaal en Wageningen.

Schrijf u in bij een inschrijfbalie

Bezoekt u het ziekenhuis voor de eerste keer als patiënt? Dan moet u zich laten inschrijven bij de inschrijfbalie. Deze bevindt zich bij de receptie in de centrale hal. U krijgt dan een patiëntenpas waarop uw patiëntgegevens staan. U neemt de patiëntenpas mee naar iedere afspraak. Neem ook uw identiteitsbewijs mee, want identificatie is verplicht.

Op werkdagen kunt u van 07.30 tot 17.00 uur terecht bij de inschrijfbalie. Op dinsdag is deze tot 20.00 uur geopend. In de spreekuurcentra in Barneveld en Veenendaal kunt u zich inschrijven bij de centrale receptie.

Uw toestemming om uw gegevens te delen

De artsen en andere zorgverleners die u behandelen in Ziekenhuis Gelderse Vallei willen graag uw actuele medische gegevens kunnen bekijken via internet. Zo is belangrijke informatie over uw gezondheid snel en op elk moment bij de hand. Ook ’s avonds en in het weekend.

Artsen en zorgverleners mogen niet zomaar uw gegevens bekijken. U moet daarvoor eerst toestemming geven. U kunt dat doen via de website www.ikgeeftoestemming.nl. Daarmee geeft u aan dat uw medische gegevens van de huisarts en apotheek gedeeld mogen worden met uw behandelaars in het ziekenhuis. Het is voor ons erg prettig als u deze toestemming geeft. U bent het echter niet verplicht.