Een afspraak in Barneveld of Veenendaal

Vanwege het coronavirus hebben we extra maatregelen getroffen op onze locaties in Veenendaal en Barneveld.

Afspraak maken

U kunt alleen op afspraak naar de spreekuurcentra komen. Zonder een afspraak kunt u de spreekuurcentra niet bezoeken. Indien u een verwijzing heeft, kunt een afspraak maken via (0318) 43 43 45.

Patiënten met een afspraak worden gebeld

Wij bellen patiënten 2 dagen voor hun afspraak op de polikliniek om hen vragen te stellen over eventuele corona-gerelateerde klachten. Wij kunnen in de spreekuurcentra geen patiënten met corona-gerelateerde klachten ontvangen. De spreekuurcentra zijn 'schone' locaties. Er gelden strenge maatregelen in deze locaties om te voorkomen dat patiënten met corona gerelateerde klachten deze locaties bezoeken. 

Geen begeleiding mee

Wij vinden het erg vervelend, maar wij moeten u verzoeken om alleen naar uw afspraak te komen. Als u vanwege het vervoer begeleiding nodig heeft, vragen wij u om uw begeleider/partner buiten op u te laten wachten. Deze maatregel is nodig om in het ziekenhuis voldoende afstand te kunnen houden en de verspreiding van het coronavirus te minimaliseren. Voor kinderen en patiënten waarbij begeleiding noodzakelijk is, wordt een uitzondering gemaakt.

Kom op de afgesproken tijd

Wij verzoeken u om op de afgesproken tijd (maximaal een paar minuten eerder) naar binnen te gaan om drukte te voorkomen.

Looproute spreekuurcentra

In de spreekuurcentra volgt u de aangegeven looproute (eenrichtingsverkeer). De ingang is niet meer ook de uitgang. Volg de instructies bij de spreekuurcentra op.

Algemene maatregelen

Wij willen u nadrukkelijk vragen om de volgende maatregelen altijd op te volgen:

  • Was uw handen regelmatig
  • Hoest en nies in uw elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze na gebruik direct weg
  • Schud geen handen
  • Houd minimaal 1,5 meter afstand tot anderen

Ga naar