Word lid van het patiëntenpanel van Ziekenhuis Gelderse Vallei

Patiëntenpanel Ziekenhuis Gelderse Vallei is een vaste groep mensen die voornamelijk vragenlijsten van het ziekenhuis invult. Deze vragenlijsten gaan met name over de communicatie die de patiënt leest, hoort en ziet. Denk hierbij o.a. aan folders, brieven, de website en MijnZGV.

Samen de patiëntenzorg verbeteren

Ziekenhuis Gelderse Vallei vindt het belangrijk dat patiënten meedenken met processen, zodat we samen de patiëntenzorg kunnen verbeteren. Vooral op het gebied van communicatie en dienstverlening hopen we samen met de patiënt stappen te maken.

Hoe werkt het patiëntenpanel?

Nadat u zich onderaan deze pagina heeft aangemeld voor het patiëntenpanel, ontvangt u een ontvangstbevestiging. Zodra er een vragenlijst is opgesteld, sturen wij u deze via de mail. De verwachting is dat u zo'n 6 keer per jaar een vragenlijst invult. De antwoorden die u op deze vragen geeft, verwerken we anoniem. Als deelnemer van het patiëntenpanel bepaalt u zelf hoe vaak, wanneer en aan welk onderzoek u deelneemt.

Naast de online vragenlijsten is het ook mogelijk dat we voor bepaalde onderwerpen met u in gesprek willen gaan. Dit kan via een online bijeenkomst of – wanneer de situatie dit toelaat – in het ziekenhuis. Deze gesprekken gaan bijvoorbeeld over nieuwe vormgevingen op de website, ons patiëntenportaal MijnZGV of eZorg. Deelname aan deze gesprekken is uiteraard niet verplicht.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

In het aanmeldformulier vragen wij een aantal persoonlijke gegevens van u. Deze gegevens hebben wij nodig om gericht aan de juiste doelgroep onze vragenlijsten te versturen. Denk hierbij aan uw geboortedatum, woonplaats, welke taal/talen u spreekt, met welke afdelingen van ons ziekenhuis u ervaring heeft en hoe vaak u gemiddeld als patiënt in ons ziekenhuis komt. Daarnaast vragen we uw contactgegevens, zodat we u contact met u kunnen zoeken voor het sturen van een vragenlijst of een uitnodiging voor een persoonlijk gesprek.

Alleen de beheerders van het patiëntenpanel (maximaal 4 medewerkers van de afdeling communicatie & marketing) hebben toegang tot uw persoonlijke gegevens. Deze gegevens bewaren we uiteraard in een beveiligde omgeving. Verlaat u het patiëntenpanel? Dan worden uw gegevens gewist. Afmelden voor het patiëntenpanel kan via onderstaand formulier.

Ik heb een vraag

Heeft u na het lezen van deze pagina nog een vraag over het patiëntenpanel van Ziekenhuis Gelderse Vallei? Stel deze dan via onderstaand formulier.

Ik wil lid worden van het patiëntenpanel van Ziekenhuis Gelderse Vallei

Via onderstaand formulier is het mogelijk om u aan te melden voor het patiëntenpanel van Ziekenhuis Gelderse Vallei.

This portlet is not configured, or the settings are incorrect. Use "Edit Shared Settings" to select an application, or contact your administrator for assistance.
The form you are attempting to access is unavailable. Try again later, or contact a system administrator for assistance.
Loading...