Vergoeding van zorg

Gaat u binnenkort naar het ziekenhuis? Vraagt u zich af of uw zorgverzekeraar voor uw zorg betaalt? Hieronder vindt u meer informatie over de vergoeding van de zorg die u krijgt.

Contracten met alle zorgverzekeraars

In de lijsten hieronder vindt u alle gecontracteerde partijen. Komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Overzicht:


Budgetpolis

Heeft u gekozen voor een budgetpolis? Dan betaalt u relatief weinig premie. Er zitten echter wel een aantal nadelen aan deze zorgpolis. Lees meer over een budgetpolis. 

Niet-verzekerden betalen een voorschot

Bent u niet verzekerd in Nederland? Dan betaalt u een voorschot van € 300,-. U betaalt dit op de dag dat u de afspraak met de medisch specialist heeft, voorafgaand aan uw afspraak. Voor elke afspraak betaalt u een nieuw voorschot. Als de rekening volgt, wordt het voorschot daarvan afgehaald.

Blijft er dan nog een bedrag over? Dan moet u dat bijbetalen. Was het totale voorschot hoger dan de rekening? Dan krijgt u het bedrag terug dat u teveel heeft betaald. Heeft u een Europese zorgpas? Dan hoeft u geen voorschot te betalen.

Vragen?

Heeft u vragen? Vul dan het contactformulier in. Of bel naar: (0318) 43 60 40. Dat kan van maandag tot en met donderdag van 09.00 - 12.00 uur en van 13.00 - 15.00 uur. Op vrijdag van 09.00 - 12.00 uur.