Agenda Sports Valley


De sportradiologen van Sports Valley zijn tijdens de Libéma Open achterwacht voor bondsarts Babette Pluim van de KNLTB. Tijdens het toernooi staan zij 24/7 klaar. Indien nodig kunnen zij Babette Pluim meteen ondersteunen bij de medische zorg voor de tennissers die deelnemen aan de Libéma Open.

Tijdens het Wielercafé, georganiseerd in het kader van het NK Wielrennen in Ede, komt onder andere onze arts topsport Ingrid Paul van Sports Valley aan het woord. Daarnaast zijn tijdens avond ook oud-renners, topsporters, begeleiders, sponsoren en fans aan het woord.

Het Wielercafé is onder andere door Sportservice Ede georganiseerd.


Tijdens het NK Wielrennen in Ede staat ons sportmedisch team van Sports Valley klaar in Ziekenhuis Gelderse Vallei. Deelnemers aan het NK kunnen, indien nodig, direct worden doorverwezen naar ons team. Het team bestaat uit een sportarts, sportorthopeed, cardioloog, traumatoloog, sportradioloog en een neuroloog.

Meer over het NK Wielrennen in Ede.

Tijdens de Windmill Cup staat ons sportmedisch team van Sports Valley klaar in Ziekenhuis Gelderse Vallei. Deelnemers aan de Windmill Cup kunnen, indien nodig, direct worden doorverwezen naar ons team. Het team bestaat uit arts topsport Ingrid Paul, orthopeed Wybren van der Wal en radiologen Jacco Spermon en Bas Maresch.

Meer over de Windmill Cup.

Radiologen Bas Maresch en Jacco Spermon met bondsarts KNLTB Babette Pluim tijdens de Libéma Open.
Radiologen Bas Maresch en Jacco Spermon met bondsarts KNLTB Babette Pluim tijdens de Libéma Open.