Iedere sporter verdient topsportzorg

Afspelen

Doe mee!

Een plek waar alle sporters terecht kunnen. Van de recreatieve sporter die iedere zaterdag een voetbalwedstrijd speelt tot de ambitieuze krachtsporter die dagelijks in de sportschool staat. Van een prestatiegerichte sporter die traint voor een triatlon tot een Olympische topsporter. Iedere sporter heeft een sportvraag en daarvoor is Sports Valley de beste plek.

Wanneer je sport, loop je het risico een sportblessure op te lopen. Een verrekte spier of een gescheurde pees. Het heeft allemaal invloed op je sportprestaties. Je wilt bij een blessure natuurlijk zo snel mogelijk weer je favoriete sport kunnen beoefenen. Ook wil je niet te hard achteruit gaan in je sportprestaties. Voor de juiste hulp en begeleiding kun je terecht bij Sports Valley.

De kracht van de sporter wordt bijgestaan door de kracht van Sports Valley: de combinatie van voeding, bewegen en slaap. Deze combinatie zorgt ervoor dat je sneller herstelt tot het gewenste niveau. Topsporters vinden hun weg naar Sports Valley, maar ook amateursporters van alle niveaus en verschillende soorten sport.

Bekijk ons team van zorgverleners!

Het verhaal van...

Zo gaat olympiër Churandy Martina naar Sports Valley. Als ook Coen, een ambitieuze krachtsporter, Conny die voor haar plezier is gaan hardlopen en ook Rieneke, voormalig top zwemster die nu een prestatiegerichte triatleet is. 

Na een behandeling of sportmedisch onderzoek bij Sports Valley gaan alle sporters op hun eigen niveau verder met hun eigen sportprestaties. Bekijk hun verhalen!

Iedere sporter verdient topsportzorg.

Afspelen
Conny, recreatieve sporter
Afspelen
Rieneke, prestatiegerichte sporter
Afspelen
Coen, ambitieuze krachtsporter
Afspelen
Churandy Martina, olympisch atleet
Sportarts Moniek van Heumen in Tokyo
Sportarts Moniek van Heumen in Tokyo
Sportarts Petra Groenenboom in Tokyo
Sportarts Petra Groenenboom in Tokyo
Sportarts Petra Groenenboom op het voorbereidend trainingskamp
Sportarts Petra Groenenboom op het voorbereidend trainingskamp