{}

5 jaar Sports Valley

15 March 2024

15 maart 2019 openden we ons sportmedisch centrum Sports Valley! Met onder andere dank aan de oprichters Bas Maresch en Peter Vergouwen. We hebben veel om trots op te zijn en delen een selectie daarvan...

๐—ฆ๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐˜€๐—ฝ๐—ผ๐—ฟ๐˜๐—ฏ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ป

We werken veel samen met nationale en regionale sportbonden zoals de KNLTB, de Wielersportbond NTFU, KNWU, Atletiekunie, Judo Bond Nederland, de Nederlandse Volleybalbond en de Nederlandse Ski Vereniging! Samen verbeteren we de zorg voor sporters van elk niveau.

๐—•๐—ฒ๐˜„๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ถ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜‡๐—ผ๐—ฟ๐—ด

Hulp krijgen bij meer bewegen en gezonder leven moet zo makkelijk mogelijk zijn. Met Sportservice De Vallei werken we samen binnen het Leefstijlloket. Hulp op maat en dichtbij huis.

Hoogleraar Hans Zwerver en zijn Sports Valley collegaโ€™s zich in om โ€˜bewegen in de zorgโ€™ onder de aandacht te brengen.

๐—›๐—ถ๐—ด๐—ต ๐—ฃ๐—ฒ๐—ฟ๐—ณ๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ฐ๐—ฒ ๐—ฃ๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐—ป๐—ฒ๐—ฟ ๐—ง๐—ฒ๐—ฎ๐—บ๐—ก๐—Ÿ

NOC*NSF heeft de afdeling topsportgeneeskunde, het Radiologisch Centrum voor Topsport, longarts Karen Oud en neuroloog-somnoloog Myrthe Boss de status High Performance Partner #TeamNL gegeven. De top van Nederland dus als het gaat om sportzorg.

We begeleiden TeamNL tijdens grote toernooien zoals de Olympische Spelen, Paralympische Spelen, WKโ€™s en EKโ€™s.

๐—ข๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐˜‡๐—ผ๐—ฒ๐—ธ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐˜ ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜‡๐—ผ๐—ฟ๐—ด

We hebben een onderzoeksgroep voor Sports Valley. Dit team doet onderzoek om blessures en/of klachten bij het sporten te voorkomen zodat mensen langer in beweging blijven. We doen bijvoorbeeld onderzoek naar peesklachten, buikpijn tijdens het hardlopen of naar het van sporters.

๐—ž๐—ฒ๐—ป๐—ป๐—ถ๐˜€ ๐˜‚๐—ถ๐˜๐˜„๐—ถ๐˜€๐˜€๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ ๐˜€๐—ฝ๐—ผ๐—ฟ๐˜ ๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐—ฒ๐˜„๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐—ป

Bijvoorbeeld via:

  • Het knienetwerk met de regionale fysiotherapeuten
  • Tijdens ons congres in Rotterdam Ahoy in 2023
  • Via de e-Learning bewegen en sport die we ontwikkelden samen met de Wielersportbond NTFU en de Wageningen University & Research
  • Jaarlijkse workshops voor huisartsen die Ziekenhuis Gelderse Vallei samen organiseren met Huisartsen Gelderse Vallei

Er staat ons een mooi lustrumjaar te wachten, houd ons daarom in de gaten via social meda.


Nieuwsoverzicht
Suggesties?
Complementary Content Deferred Modules
${loading}
Deferred Modules