Partners

We leveren topsportmedische en sportmedische zorg in samenwerking met partners uit een zorgvuldig opgebouwd sportmedisch netwerk.

De topsportartsen van Sports Valley verzorgen samen met de sportartsen van Sportmedisch Centrum Papendal de medische begeleiding voor de sporters van CTO Papendal (Centrum voor Topsport en Onderwijs). Het CTO Papendal is de grootste van de 5 CTO's die Nederland telt.

Global Sports CommunicationVolare Sports en BizzSports zijn internationaal opererende sport managementbureaus en zijn partners van het Radiologisch Centrum voor Topsport (RCT).

Voor NOC*NSF verzorgen onze topsportartsen sportmedische begeleiding tijdens de Olympische Spelen en de Paralympische Spelen. Het Radiologisch Centrum voor Topsport verzorgt voor NOC*NSF second opinions op het gebied van radiologische diagnostiek.

Onze topsportartsen, topsportradiologen en topsportlongarts zijn High Performance Partner van TeamNL.

De specialisten van Sports Valley leveren medische ondersteuning bij diverse sporttoernooien en -evenementen. Deze ondersteuning kan variëren van paraat staan met een sportmedisch team tot het leveren van second opinions.

De Alliantie Voeding in de Zorg, Sportinnovator Nutritional Status and Health en daarmee Wageningen University and Research zijn partners van Sports Valley op het gebied van wetenschap en innovatie.