Fietsroute Ede - Veenendaal - Barneveld - Ede

Wij vieren ons 20 jarig bestaan aan de hand van verschillende activiteiten. Eén daarvan is de fietsroute van locatie Ede naar spreekuurcentrum Veenendaal, spreekuurcentrum Barneveld en weer terug. Hieronder vind je de uitgeschreven route.

Klik hier voor de kaart. 

Van Ziekenhuis Gelderse Vallei naar knooppunt 29

Verlaat het ziekenhuisterrein aan de kant van de Spoedeisende hulp. Ga vervolgens links op de rotonde naar de Laan van der Verenigde Naties. Je fietst alle rotondes rechtdoor en bij de laatste rotonde sla je linksaf. Deze weg vervolg je richting het Statenpad. Je fietst over het viaduct van de A12 en aan het einde van de weg ga je rechtsaf de Maanderdijk op. Sla de 2e weg links de Slagsteeg in. Ga rechtsaf naar de Kraatsweg en op de eerst volgende T-splitsing zie je dat je bij knooppunt 29 bent.

Ga van knooppunt 29 naar knooppunt 25. 

Van knooppunt 25 naar spreekuurcentrum Veenendaal (Spoorlaan 5)

Vanaf knooppunt 25 vervolg je de Meentdijk, wat overgaat in Gelders Benedeneind en vervolgens in Benedeneind. Ga aan het einde linksaf en daarna gelijk rechtsaf. Vervolg de weg naar de Palmen Grift. Sla na 88 meter rechtsaf om op de Palmen Grift te blijven. Sla vervolgens weer rechtsaf om op de Palmen Grift te blijven. Fiets aan het einde van de weg linksaf Boompjesgoed op. Vervolg deze weg richting de Ambachtsstraat. Vervolg de weg richting Boslaan. Sla na 60 m rechtsaf naar de Spoorlaan. Vervolg deze weg tot het einde. Het spreekuurcentrum Ziekenhuis Gelderse Vallei bevindt zich aan de rechterkant.

Van spreekuurcentrum Veenendaal naar knooppunt 46

Sla vanaf het spreekuurcentrum rechtsaf de Kerkewijk op. Ga na 100 m linksaf de Rembrandtlaan op. Sla na 350 m rechtsaf naar de Kastanjelaan. Na 350 m ga je linksaf de Kanaalweg op. Vervolg de weg naar de Sportlaan. Houd na 225 meter links aan. Ga na 200 meter rechtdoor de Verlengde Sportlaan op. Vervolg de weg richting de Boomvalk. Ga rechtdoor de Boerenzwaluw op. Ga na 80 m rechtsaf op de Boerenzwaluw. Ga rechtdoor richting de Muurzwaluw. Volg na 19 meter links aan. Sla na 200 meter rechtsaf. Je bent gearriveerd bij knooppunt 46.

Volg vervolgens de weg langs de knooppunten: 46, 48, 99, 58, 21, 37, 36, 76, 38, 39, 69, 44, 76, 52.

Van knooppunt 52 naar spreekuurcentrum Barneveld (Klaverweide 1a)

Vertrek in westelijke richting. Ga na 5 meter linksaf de Van Zuijlen van Nieveltlaan op. Ga na 500 m rechtdoor de Dr. Willem Dreeslaan op. Ga na 250 meter linksaf de Lange Voren op. Ga na 90 m linksaf de Klaverweide op. Ga na 20m linksaf op de Klaverweide. Na 150 meter ben je bij het spreekuurcentrum Barneveld.

Van Spreekuurcentrum Barneveld naar knooppunt 66

Vertrek in zuidelijke richting. Ga na 140 meter rechtsaf op de Klaverweide. Ga rechtdoor de De Driest op. Ga na 150 meter linksaf de Tarweakker op. Sla na 70 meter rechtsaf op de Tarweakker en houd na 40 meter rechts aan op de Tarweakker. Ga na 140 meter linksaf op de Tarweakker. Ga rechtdoor de Haverakker op. Ga na 60 meter rechtsaf op de Haverakker. Sla na 100 meter linksaf de Maisveld op. Ga na 80 meter rechtsaf de Barnseweg op. Ga na 300 meter linksaf op de Barnseweg. Sla na 1,6 km rechtsaf de Donkervoorterweg op. Je bent gearriveerd bij knooppunt 66.

Volg vervolgens de weg langs de knooppunten: 66, 01, 76, 80, 05, 62, 64, 65, 66, 95, 10, 57. 

Van knooppunt 57 naar Ziekenhuis Gelderse Vallei

Sla de Hoekelumse Brinkweg in. Ga aan het einde van de weg rechtsaf de Bovenbuurtweg op. Rijd door tot aan de Zandlaan. Ga bij de Zandlaan linksaf en vervolg de weg. De weg gaat over in de Frans Halslaan. De weg gaat over in de Willy Brandtlaan. Je bent bij de eindbestemming: Ziekenhuis Gelderse Vallei.