nov
21
wo

Clinic 2018

16:00 - 21:30 uur
Ziekenhuis Gelderse Vallei

Het thema van de 15e editie van de Clinic: Gezond weer op!? op 21 november biedt tal van aanknopingspunten voor intrigerende workshops. Daarnaast is de Clinic natuurlijk het moment om uw eigen regionale, collegiale netwerk te verstevigen. Meld u snel aan.

Gezond weer op!? hangt onder meer samen met een goed begin: van de dag, maar ook van de juiste behandeling. Is er een goede voorbereiding op de behandeling qua voeding en conditie? En stellen wij de juiste diagnose? Om weer gezond te worden zijn ook ruimte voor ontspanning (bijvoorbeeld muziek) en rusttijd (zoals slaap) belangrijk. Kortom, het thema van deze Clinic biedt tal van aanknopingspunten voor intrigerende workshops. Daarnaast is de Clinic natuurlijk hét moment om uw eigen regionale, collegiale netwerk te verstevigen.

De Clinic is voor huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde en medisch specialisten uit de regio Gelderse Vallei. De uitnodiging (pdf, 1.032KB) is in de week van 15 oktober per post verstuurd.

Programma en aanmelden

De Clinic start om 16.00 uur met een inloop en eindigt om 20.00 uur met een diner. Doe mee en geef u meteen op. De workshops van uw keuze kunt u aanvinken op het formulier.
Klik hier voor meer informatie over het programma, de workshops en het aanmelden.

Agendaoverzicht