A.R.T.Z.-bijeenkomst 'Leven met prostaatkanker'

15 december 2017

Onlangs vond de eerste A.R.T.Z.-informatiebijeenkomst plaats over ‘leven met prostaatkanker’. De bijeenkomst werd georganiseerd door een samenwerking van de Prostaatkankerstichting en het A.R.T.Z. Oncologisch centrum. Meer dan 60 patiënten met prostaatkanker bezochten, samen met hun naasten, de bijeenkomst.

Van verschillende zorgverleners kregen de patiënten informatie over diagnostiek bij prostaatkanker, het zorgtraject dat prostaatkankerpatiënten moeten doorlopen en de impact die prostaatkanker kan hebben op het leven. Tevens waren er presentaties over aspecten van seksualiteit, voeding en bewegen.


A.R.T.Z. Oncologisch centrum

In het A.R.T.Z. Oncologisch centrum werken 3 ziekenhuizen – Rijnstate in Arnhem, Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem en Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede – intensief samen op het gebied van oncologische zorg. De Radiotherapiegroep is daarbij de vaste partner voor radiotherapeutische zorg. De ziekenhuizen delen kennis en ervaring met elkaar en hebben gespecialiseerde teams per kankersoort, waaronder prostaatkanker. Meer informatie vindt u op www.artz.nlNieuwsoverzicht
Suggesties?
Complementary Content
${loading}

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid