Aangepaste openingstijden feestdagen

23 maart 2018

Rondom de feestdagen in het voorjaar gelden enkele aangepaste openingstijden voor de poliklinieken in het ziekenhuis en de spreekuurcentra. In dit bericht leest u wanneer de openingstijden afwijken.

Donderdag 10 mei: Hemelvaartsdag

Op Hemelvaartsdag zijn de spreekuurcentra in Barneveld, Veenendaal en Wageningen gesloten. Ook de poliklinieken in Ede, de bloedafname/prikposten, de afdeling radiologie en het huisartsenservicebureau zijn die dag gesloten.

Vrijdag 11 mei

De dag na Hemelvaartsdag zijn de spreekuurcentra in Barneveld, Veenendaal en Wageningen gesloten. Alle poliklinieken in Ede zijn die dag geopend (inclusief de afdeling radiologie). Alleen de bloedprikposten op de spreekuurcentra in Veenendaal en Barneveld zijn 's ochtends geopend tot 12:00 uur.

Maandag 21 mei: Tweede Pinksterdag

Op Tweede Paasdag zijn de spreekuurcentra in Barneveld, Veenendaal en Wageningen gesloten. Ook de poliklinieken in Ede, de bloedafname/prikposten, de afdeling radiologie en het huisartsenservicebureau zijn die dag gesloten.

Bezoektijden

Tijdens de feestdagen zijn er normale bezoektijden tussen 12.00-13.00 uur en 17.00-20.00 uur. Bezoekers kunnen zoals altijd mee-eten met de patiënt.

Nieuwsoverzicht
Suggesties?
Complementary Content
${loading}

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid