Cookie voorkeuren instellen

Wij gebruiken voor deze website cookies. Een cookie is een klein bestand dat wij meesturen met pagina's van deze website. Uw browser slaat deze op uw apparaat op. Wij gebruiken deze cookies om www.geldersevallei.nl zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.

Lees meer over ons cookiebeleid.

Nieuwe poliklinieken

18 May 2017

De medewerkers van Strukton Worksphere werken hard om de poliklinieken van Ziekenhuis Gelderse Vallei aan te passen aan de wensen en eisen van de toekomst. Veiligheid en zo min mogelijk overlast voor patiënten, medewerkers en bezoekers gaan boven alles bij deze renovatie.

De renovatie

De poliklinieken worden gerenoveerd en gemoderniseerd en krijgen een nieuwe indeling. Er komen nieuwe ontvangstruimten en drie ontvangstpleinen aan het begin van vleugel A, B en C. De kleuren op wanden en vloeren worden lichter en door de verbouwingen komt er meer daglicht binnen.

De aanpak

De renovatie wordt gefaseerd uitgevoerd om de overlast voor de zorg te beperken. Op sommige locaties worden grote stofwanden geplaatst zodat patiënt en medewerker kunnen zien dat er op die plek wordt verbouwd.

Wist u dat..?

  • de poliklinieken al ruim 16 jaar oud zijn
  • er meer dan 110.000 patiënten jaarlijks een bezoek brengen aan een polikliniek
  • er vorig jaar ruim 325.000 polikliniekbezoeken zijn geregistreerd
Nieuwsoverzicht
Suggesties?
Complementary Content
${loading}