Notulen 1e-2e lijns platform digitaal beschikbaar

01 mei 2015

De notulen van het 1e-2e lijns platform zijn digitaal te lezen via het besloten deel van de website van Huisartsen Gelderse Vallei en de besloten pagina van de medische staf op ZiP, het intranet van Ziekenhuis Gelderse Vallei.

Maandelijks komt het 1e-2e lijns platform bij elkaar. In dit platform zitten vertegenwoordigers van artsen uit de eerste en tweede lijn. Doel is behouden en optimaliseren van goede gemeenschappelijke zorg voor onze patiënten in de regio Gelderse Vallei.

Via de vertegenwoordigers worden ideeën en initiatieven in een vroeg stadium ingebracht, besproken en getoetst op haalbaarheid en wenselijkheid. Verder dient het platform om informatie over nieuwe ontwikkelingen binnen en buiten de organisaties met elkaar uit te wisselen en te onderzoeken hoe we hierin gezamenlijk kunnen optrekken.

Onderwerpen als visie op chronische zorg, (digitale) informatievoorziening, regionale transmurale afspraken, feedback en scholing zijn welkom en kunnen worden ingebracht bij de vertegenwoordigers (Ronald Hendrikse, Frank Hulsbergen, Willem van Gaasbeek, Ilse Kleine Schaars, Gert Jan van der Burg en Evert-Jan de Kruijf) of via het huisartsenservicebureau (Alja Keij), dat een ondersteunende rol biedt.

Nieuwsoverzicht
Suggesties?
Complementary Content
${loading}

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid