{}

Aangepast deurbeleid Ziekenhuis Gelderse Vallei

07 April 2020

Ziekenhuis Gelderse Vallei is vanaf 6 april gestart met nog een extra check bij de hoofdingang van het ziekenhuis. Patiënten, begeleiders en bezoekers, worden, voordat zij de hoofdingang van het ziekenhuis betreden, via een aparte locatie geleid. Deze maatregel is genomen om patiënten, bezoekers en medewerkers adequaat te kunnen beschermen.

Extra controle

Bij de apart ingerichte (triage)locatie voor de hoofdingang wordt patiënten en bezoekers gevraagd of ze klachten hebben die met het coronavirus te maken kunnen hebben. Door deze extra check wordt voorkomen dat patiënten, begeleiders of bezoekers die verdacht zijn van besmetting met het coronavirus via de hoofdingang onbeschermd het ziekenhuis betreden. Als er geen verdenking is op besmetting met het coronavirus mogen patiënten, begeleiders en bezoekers het ziekenhuis binnengaan. Heeft de patiënt, of de begeleider of de bezoeker wél klachten en moet de afspraak of het bezoek echt doorgang vinden? Dan krijgen zij een chirurgisch mondmasker op en kunnen zij alleen zo naar binnen gaan.


Nieuwsoverzicht
Suggesties?
Complementary Content Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules
${loading}
Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules