{}

Aantal COVID (verdachte) patiënten

07 April 2020

Het aantal COVID-patiënten neemt nog steeds toe en de aantallen wisselen dagelijks. Op 7 april liggen er in Ziekenhuis Gelderse Vallei 42 patiënten waarvan definitief is vastgesteld dat ze besmet zijn en 7 patiënten die verdacht zijn van besmetting met COVID-19.

Op korte termijn zullen sommigen hiervan ook IC-zorg nodig hebben. Van de 42 besmette patiënten liggen op dit moment 17 COVID-patiënten op de IC. Daarnaast liggen ook nog ’reguliere’ patiënten op de IC. Inmiddels zijn gelukkig ook de eerste COVID-patiënten ontslagen uit ons ziekenhuis, waaronder ook een IC-patiënt die na beademing weer voldoende hersteld was om met ontslag te gaan.

Nieuwsoverzicht
Suggesties?
Complementary Content Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules
${loading}
Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules