{}

Bloedprikken mogelijk maar wel met afspraak

03 November 2020

We doen ons uiterste best om veilige zorg te leveren. Dat doen we door te voorkomen dat we teveel mensen in een wachtrij of wachtkamer hebben, waardoor de 1,5 meter in het gedrang komt. Het maken van een afspraak voor bloedprikken is een van de maatregelen waarmee we dit proberen te regelen.

De prikposten op de ziekenhuislocaties Ede, Barneveld en Veenendaal werken sinds mei uitsluitend op afspraak. Afgifte van materiaal kan nog steeds zonder afspraak.

  • Verwijs uw patiënten voor labonderzoek via ZorgDomein en geef/mail hen het patiëntbericht.
  • De patiënt kan (voorkeur) de afspraak via MijnZGV zelf inplannen, of het onlineformulier op onze website invullen, of bellen voor een afspraak naar patiëntenservice (0318) 43 43 45.
  • In het patiëntbericht staat nadere informatie over COVIDgerelateerde klachten en of en waar er een afspraak gemaakt kan worden.
  • Als er een afspraak wordt gepland dan kan dit bij afwezigheid van COVIDgerelateerde klachten ook in Barneveld of Veenendaal.

Spoed

Patiënten bij wie met spoed/CITO labdiagnostiek moet worden aangevraagd kunnen daarvoor in Ede en vanaf 16 november ook in Veenendaal, zonder afspraak en met voorrang terecht. De patiënt kan zich melden bij de bloedafnamepoli in de centrale hal van het ziekenhuis en wordt zo snel mogelijk geholpen.

Andere openingstijden Barneveld

Vanaf 16 november zijn de openingstijden in Barneveld als volgt: maandag-woensdag-vrijdag van 08.00-12.00 uur, dinsdag-donderdag van 8-16.30 uur .


Nieuwsoverzicht
Suggesties?
Complementary Content Deferred Modules
${loading}
Deferred Modules