{}

Buckykamer spreekuurcentrum Barneveld tijdelijk gesloten

01 September 2023

Van 18 september tot 25 oktober wordt de buckykamer in het spreekuurcentrum Barneveld verbouwd. In die periode kunnen hier geen patiënten voor radiologie worden gezien. Zij kunnen voor een röntgenfoto terecht op de locatie in Ede.

De afdelingen radiologie en nucleaire geneeskunde van Ziekenhuis Gelderse Vallei gaan verbouwen om toekomstbestendig te worden. Naast vervanging van apparatuur gaat het daarbij ook over het scheppen van verbeterde, gescheiden patiëntenstromen: huisartsverwijzingen, poliklinisch en klinisch.

De bucky’s op de spreekuurcentra zijn als eerste aan de beurt. Op 18 september start de verbouwing van de buckykamer in Barneveld. Deze zal gesloten zijn tot 25 oktober. Patiënten kunnen dan voor een röntgenfoto in Ede terecht.


Nieuwsoverzicht
Suggesties?
Complementary Content Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules
${loading}
Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules