{}

Buckykamer spreekuurcentrum Veenendaal tijdelijk gesloten

14 December 2023

Van 8 januari tot 19 februari 2024 wordt de buckykamer in het spreekuurcentrum Veenendaal verbouwd. In die periode kunnen hier geen patiënten voor radiologie worden gezien. Zij kunnen voor een röntgenfoto terecht op de locatie in Ede.

De afdelingen radiologie en nucleaire geneeskunde van Ziekenhuis Gelderse Vallei gaan verbouwen om toekomstbestendig te worden. Naast vervanging van apparatuur gaat het daarbij ook over het scheppen van verbeterde, gescheiden patiëntenstromen: huisartsverwijzingen, poliklinisch en klinisch.

De bucky’s op de spreekuurcentra zijn als eerste aan de beurt. De kamer in Barneveld is inmiddels gereed en voorzien van de nieuwste röntgenapparatuur. In Veenendaal vindt de verbouwing plaats tussen 8 januari tot 19 februari 2024.


Nieuwsoverzicht
Suggesties?
Complementary Content Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules
${loading}
Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules