{}

Clinic 2023: Innovaties in de zorg

25 May 2023

Op woensdag 15 november is de jaarlijkse Clinic. Dit jaar met het thema: Innovaties in de zorg. Uw ideeën voor het geven van workshops of onderwerpen die u interessant vindt binnen dit thema, zijn van harte welkom!

Het thema ‘Innovaties in de zorg’ is actueel en geeft aanknopingspunten voor huisartsenzorg, ziekenhuiszorg, verpleeghuiszorg èn de organisatie van de zorg. Gedacht kan worden aan nieuwe behandelwijzen, of het toepassen van een bijzondere techniek, gebruik van chat GPT als ook innovaties in het netwerk. Ook kan er aandacht zijn voor de vraag hoe houd je ouderen betrokken bij de voortgaande digitalisatie, hoe geef je samen beslissen vorm en maak je gebruik van keuzehulpen?

Welke vragen of ideeën voor workshops roept dit thema bij u op? Wij horen dat heel graag van u. Via deze link kunt u uw ideeën met ons delen en/of u aanbieden als workshopgever.

In uw agenda

Medio oktober krijgt u meer informatie over het programma maar u kunt nu alvast de datum in uw agenda reserveren: woensdag 15 november Clinic 2023! Van 16.00 uur tot 21.30 uur.

De Clinic is hét moment voor u als huisarts, specialist ouderengeneeskunde of medisch specialist om uw eigen regionale, collegiale netwerk te verstevigen.


Nieuwsoverzicht
Suggesties?
Complementary Content Deferred Modules
${loading}
Deferred Modules