{}

Clinic 2021: Stilstaan bij acute zorg

01 October 2021

Reserveer woensdag 17 november in uw agenda: Clinic 2021! Van 16.00 uur tot 21.30 uur. Met dit jaar als thema ‘Stilstaan bij acute zorg’. Het programma is nog in ontwikkeling, maar we lichten graag een tipje van de sluier op.

Onder de titel ‘Stilstaan bij acute zorg’ staat het thema acute zorg dit jaar centraal tijdens de Clinic. De acute zorg stond het afgelopen jaar in Nederland én wereldwijd continu in de schijnwerpers door het enorme aanbod aan plotseling verslechterende covid-19-patiënten. Tijdens de Clinic gaan we dieper in op wat er achter de term acute zorg schuilt. We belichten zowel de structuur, met afspraken over de inrichting van acute zorg voor alle Nederlanders, als het leveren van professionele acute zorg aan individuele patiënten.

Workshops

De workshops, gegeven door duo’s van artsen uit de eerste en tweede lijn, linken aan dit thema. Voorbeelden van onderwerpen: fractuurgenezing, acute buikpijn in de gynaecologie, capita selecta uit de acute neurologie en tal van andere onderwerpen. In het plenaire deel staan we stil bij het toekomstige landschap van de acute zorg.

Bent u, als arts in onze regio, op 17 november van de partij? Huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde en medisch specialisten krijgen ook nog een persoonlijke uitnodiging.


Nieuwsoverzicht
Suggesties?
Complementary Content Deferred Modules
${loading}
Deferred Modules