{}

Clinic 2021: Thema Acute Zorg

10 August 2021

Acute zorg is belangrijk maar vaak ook complex. In onze regio zijn er daarom veel projecten en vraagstukken rondom acute zorg, zowel voor patiënten met fysieke klachten als psychische klachten of juist ook een combinatie hiervan. Reden om dit onderwerp als thema te nemen voor de komende Clinic op 17 november aanstaande.

Acute zorg gaat ook over zorg in de keten of in een netwerk: wat kun je als huisarts of specialist ouderengeneeskunde zelf doen, waarvoor moet je verwijzen en vooral ook wat doe je samen? Kortom voldoende aanknopingspunten voor een boeiend programma voor de Clinic met workshops, presentaties en vaardigheidstrainingen.

Medio oktober krijgt u meer informatie over dit programma maar u kunt nu alvast de datum in uw agenda reserveren: woensdag 17 november Clinic 2021! Van 16.00 uur tot 21.30 uur.

We gaan er vooralsnog van uit dat het dit jaar mogelijk is om de Clinic op woensdag 17 november op locatie in het ziekenhuis te organiseren met een kort plenair deel, 3 workshoprondes en een netwerkdiner. In september hopen we definitief te besluiten over een fysieke of digitale Clinic.

De Clinic is hét moment voor u als huisarts, specialist ouderengeneeskunde of medisch specialist om uw eigen regionale, collegiale netwerk te verstevigen.


Nieuwsoverzicht
Suggesties?
Complementary Content Deferred Modules
${loading}
Deferred Modules