{}

Clinic 2022: Samen ouder worden

24 August 2022

Op woensdag 16 november aanstaande is de jaarlijkse Clinic. Dit jaar met het thema: Samen ouder worden. Een thema met veel aanknopingspunten.

Het thema ‘Samen ouder worden’ geeft aanknopingspunten voor huisartsenzorg, ziekenhuiszorg, verpleeghuiszorg en samenwerken in het netwerk. Actuele onderwerpen zoals vroegsignalering, ACP, palliatieve zorg, inzet van het ambulant geriatrie team of morele vraagstukken bieden houvast voor zowel het plenaire gedeelte als voor de workshops.

Gastspreker is prof. dr. J.J.M. (Hans) van Delden. Hij is hoogleraar medische ethiek aan de Universiteit Utrecht en (mede)auteur van een groot aantal publicaties onder andere over beslissingen rond het levenseinde en medische zorg aan ouderen.

De workshops daarna worden gegeven door teams van huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde en medisch specialisten.

In uw agenda

Medio oktober krijgt u de uitnodiging met het definitieve programma maar u kunt nu alvast de datum en tijd in uw agenda reserveren: woensdag 16 november Clinic 2022! Van 16.00 uur tot 21.30 uur.

We gaan er vooralsnog van uit dat de Clinic op locatie in het ziekenhuis kan plaatsvinden met een kort plenair deel, 3 workshoprondes en een netwerkdiner.

De Clinic is hét moment voor u als huisarts, specialist ouderengeneeskunde of medisch specialist om uw eigen regionale, collegiale netwerk te verstevigen.


Nieuwsoverzicht
Suggesties?
Complementary Content Deferred Modules
${loading}
Deferred Modules