{}

Clinic 2023: Innovaties in de zorg

10 August 2023

Op woensdag 15 november is de 20e jaarlijkse Clinic. Dit jaar met het thema: Innovaties in de zorg. De gastspreker bij deze lustrumclinic is Michel Verheijden.

Veel bedrijven zijn in transitie. Ze reorganiseren, fuseren, zoeken nieuwe vormen van (samen)werken of proberen zich staande houden in deze snel veranderende wereld. Veranderen en aanpassen is cruciaal. Maar hoe krijg je iedereen mee? Dit staat centraal in het wervelende interactieve optreden van Michel Verheijden en zijn collega’s.
Michel Verheijden is al meer dan 25 jaar improvisatiecabaretier en werd hiermee twee keer Nederlands Kampioen. Als improvisatiecabaretier is Michel getraind om constant opbouwend te reageren op veranderende omstandigheden.

Het thema ‘Innovaties in de zorg’

Het thema ‘Innovaties in de zorg’ is actueel en geeft aanknopingspunten voor huisartsenzorg, ziekenhuiszorg, verpleeghuiszorg èn de organisatie van de zorg. De workshops tijdens de Clinic worden gegeven door teams van huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde en medisch specialisten. Een paar voorbeelden van workshops: de Virtual Fracture app, nieuwe behandelingen binnen de hoofdpijnzorg, werken aan duurzaamheid in de zorg of postoperatief opioïdegebruik.

In uw agenda

Medio oktober krijgt u de uitnodiging met het definitieve programma maar u kunt nu alvast de datum en tijd in uw agenda reserveren: woensdag 15 november Clinic 2023! Van 16.00 uur tot 21.30 uur.
Uiteraard worden er ook weer accreditatiepunten aangevraagd.

De Clinic is hét moment voor u als huisarts, specialist ouderengeneeskunde of medisch specialist om uw eigen regionale, collegiale netwerk te verstevigen.


Nieuwsoverzicht
Suggesties?
Complementary Content Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules
${loading}
Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules