{}

Clinic 2023: Innovaties in de zorg

29 September 2023

Op woensdag 15 november is de 20e jaarlijkse Clinic. Dit jaar met het thema: Innovaties in de zorg. De gastspreker bij deze lustrumclinic is Michel Verheijden. Heel binnenkort valt de uitnodiging bij de artsen in onze regio op de deurmat.

Veel bedrijven zijn in transitie. Ze reorganiseren, fuseren, zoeken nieuwe vormen van (samen)werken of proberen zich staande houden in deze snel veranderende wereld. Veranderen en aanpassen is cruciaal. Maar hoe krijg je iedereen mee? Dit staat centraal in het wervelende interactieve optreden van Michel Verheijden en zijn collega’s.
Michel Verheijden is al meer dan 25 jaar improvisatiecabaretier en werd hiermee twee keer Nederlands kampioen. Als improvisatiecabaretier is Michel getraind om constant opbouwend te reageren op veranderende omstandigheden.

Het thema ‘Innovaties in de zorg’

Het thema ‘Innovaties in de zorg’ is actueel en geeft aanknopingspunten voor huisartsenzorg, ziekenhuiszorg, verpleeghuiszorg èn de organisatie van de zorg. U vindt hier (pdf 1.970 KB) alvast het programma.

In uw agenda

Binnenkort ontvangen alle artsen in de regio de uitnodiging met het definitieve programma, maar u kunt nu alvast de datum en tijd in uw agenda zetten: woensdag 15 november Clinic 2023! Van 16.00 uur tot 21.30 uur.
Uiteraard worden er ook weer accreditatiepunten aangevraagd.

De Clinic is hét moment voor u als huisarts, specialist ouderengeneeskunde of medisch specialist om uw eigen regionale, collegiale netwerk te verstevigen.


Nieuwsoverzicht
Suggesties?
Complementary Content Deferred Modules
${loading}
Deferred Modules