{}

Contracten zorgverzekeraars

19 January 2024

Op dit moment is er overeenstemming tussen Ziekenhuis Gelderse Vallei en de volgende zorgverzekeraars: Menzis, Zilveren Kruis, ASR, DSW, Zorg & Zekerheid, Caresq, ONVZ en Salland. Met VGZ en CZ wordt nog onderhandeld.

Stand van zaken per zorgverzekeraar

Het is voor patiënten belangrijk om te weten of hun zorgverzekeraar een contract heeft met ons ziekenhuis. Want dan weten zij of zij in 2024 ook bij ons verzekerd zijn van zorg die (volledig) vergoed wordt. Op ons nieuwsblog hierover staat steeds de actuele stand van zaken per zorgverzekeraar. Het nieuwsblog actualiseren wij regelmatig op basis van de voortgang van de onderhandelingen.
Voor de budgetpolissen van Zilveren Kruis is evenals in 2023 geen contract gesloten. Deze polissen bieden mogelijk geen volledige dekking.

Verwijzingen

Als u patiënten verwijst die verzekerd zijn bij een van de verzekeraars waar (nog) geen contract mee is afgesloten, is het raadzaam de patiënt hierop te wijzen. Want deze loopt het risico dat niet alle zorg wordt vergoed.

Nieuwsoverzicht
Suggesties?
Complementary Content Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules
${loading}
Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules