{}

Coronagerelateerd nieuws

15 April 2022

Ondanks de versoepeling van de landelijke coronamaatregelen, blijft Ziekenhuis Gelderse Vallei een aantal maatregelen hanteren. Bijvoorbeeld het invullen van de coronacheck. Daarnaast blijft de druk op de zorg hoog.

Patiënten die bij ons (gepland) opgenomen en of geopereerd worden vragen wij 72 uur voor opname de coronacheck in te vullen. Afhankelijk van de uitkomst van de check verzoeken wij patiënten om een coronatest bij de GGD te doen. Naar aanleiding van de uitslag bekijken wij of patiënten het ziekenhuis wel of niet kunnen bezoeken of volgen nadere instructies. Meer informatie over onze coronamaatregelen.

Hoge druk

De druk op de zorg is onverminderd hoog. Wij hebben te maken met een hoog ziekteverzuim, waarvan een belangrijk deel wordt veroorzaakt door corona. Daarnaast neemt het aantal mensen met een zorgvraag toe, bijvoorbeeld door influenza. Wij zien dat de reguliere zorg weer onder druk komt te staan en soms moet daarom de SEH dicht of operaties worden afgezegd.


Nieuwsoverzicht
Suggesties?
Complementary Content Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules
${loading}
Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules