{}

Dicoon: nieuwe MML-materialen bestellen

03 May 2024

Sinds begin 2023 organiseert Dicoon laboratoriumdiagnostiek en –advies voor meer dan duizend huisartsen in de regio Arnhem, Ede en Nijmegen. Tot op heden vanuit de drie ziekenhuizen waaruit Dicoon is ontstaan: Rijnstate, CWZ en Ziekenhuis Gelderse Vallei. Maar binnenkort vanuit het nieuwe laboratorium in Elst. Op 27 mei verhuizen de collega’s van het Medisch Microbiologisch Laboratorium naar deze locatie.

Wat er verandert. En wat niet.

Wat verandert, is de locatie waar het MML-onderzoek wordt uitgevoerd. Ook wijzigt de vormgeving van de afnamesets en bijbehorende aanvraagformulieren.

De bodedienst die de materialen komt ophalen, verandert niet. Ook wijzigt er niets aan de telefoonnummers en e-mailadressen die u nu gebruikt om contact op te nemen met het laboratorium.

Nieuwe MML-materialen bestellen

Met de verhuizing naar Elst worden de processen van de drie verschillende MML-laboratoria geüniformeerd tot één nieuw proces binnen Dicoon. Vanaf dat moment gaan we dan ook werken met de nieuwe materiaalgerichte afnamesets en bijhorende Dicoon-aanvraagformulieren.

We willen u daarom vragen om tussen 6 en 20 mei een eerste (start)voorraad van deze nieuwe afnamesets te bestellen. Dat kunt u doen zoals u dat nu ook al gewend bent: via onze website.

Vragen?

Heeft u een vraag of wilt u meer weten? Op de website van Dicoon staat een aantal vragen met antwoorden over het bestellen van nieuwe afnamesets. U kunt ook bellen met uw contactpersoon binnen het ziekenhuis. Of neem alvast een kijkje op www.dicoon.nl en meld u aan voor de nieuwsbrief.


Nieuwsoverzicht
Suggesties?
Complementary Content Deferred Modules
${loading}
Deferred Modules