{}

Dicoon: passende diagnostiek

13 April 2023

De laboratoria van Ziekenhuis Gelderse Vallei, Rijnstate en CWZ gaan samen onder de naam Dicoon. De beste medische diagnostiek voor de hele regio samen met u als huisarts. Sinds heden is de website van Dicoon in de lucht.

De kracht van Dicoon is het collectief, straks onder één dak in het geavanceerde laboratorium in Elst. Waar de ervaring en expertise van de 3 ziekenhuizen samenkomen. En waar we stevig verbonden zijn én blijven met inwoners en de zorgpartners in de regio.

We zetten in op dienstverlening, toegankelijkheid en (digitaal) ontzorgen in het integraal diagnostisch proces. Dus investeren we in goede communicatie. Een website kan daarin natuurlijk niet ontbreken. Die kunt u vanaf nu bekijken.

Dicoon is een organisatie in ontwikkeling, de website groeit daarin mee. Gaandeweg zullen wij deze dan ook uitbreiden. Zodra we nieuws of meer functionaliteiten hebben, plaatsen we dat op de website.

Er gaan nog veel mijlpalen volgen. Daar nemen we u graag in mee. Heeft u op dit moment al vragen voor ons? Of mist u bepaalde informatie op de website? Neem dan gerust contact op via vragen@dicoon.nl. Uw vragen, tips en feedback zijn belangrijk voor ons en horen we graag.


Nieuwsoverzicht
Suggesties?
Complementary Content Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules
${loading}
Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules