{}

Digitale Corona check

19 June 2020

Patiënten en bezoekers die naar Ziekenhuis Gelderse Vallei of één van de buitenlocaties komen, vragen wij vooraf naar mogelijke corona-gerelateerde klachten. Dit doen we in de triagelocatie bij de hoofdingang en via een digitale vragenlijst: de Corona check.

Maximaal 48 uur voor het ziekenhuisbezoek is het mogelijk om de Corona check online in te vullen. Op deze manier verloopt de triage bij de hoofdingang sneller en is er minder wachttijd voor patiënten, bezoekers en begeleiders.

Polikliniekbezoekers ontvangen 48 uur voor hun afspraak een SMS met de link naar de Corona check. De Corona check is ook te vinden in de MijnZGV-app en via de website. Bezoekers en begeleiders worden ook geacht deze vragen te beantwoorden voor zij het ziekenhuis binnengaan. Uit de vragen kan worden opgemaakt of patiënten, bezoekers en begeleiders klachten hebben die te maken kunnen hebben met het coronavirus.

Groen, oranje of rood scherm

Wanneer de Corona check wordt ingevuld, is deze 48 uur geldig en verschijnt er een groen, oranje of rood scherm. Bij elk scherm staat een passende instructie voor patiënt, begeleider of bezoeker. Krijgt patiënt, bezoeker of begeleider na het invullen van de Corona check (meer) klachten, dan dient de Corona check opnieuw te worden ingevuld.
Men dient het scherm te tonen bij het ziekenhuis.

Geen toegang tot digitale Corona check

Wanneer patiënten, bezoekers en begeleiders geen toegang hebben tot digitale middelen, dan is het altijd mogelijk om op de locatie bij een medewerker van het ziekenhuis de vragen te beantwoorden.


Nieuwsoverzicht
Suggesties?
Complementary Content Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules
${loading}
Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules