{}

E-Medisein in een nieuw jasje

01 September 2023

Het viel u vast op. E-Medisein ziet er anders uit. Afgelopen jaar heeft het ziekenhuis namelijk de huisstijl flink opgefrist en nu is ook e-Medisein onder handen genomen.

Het ziekenhuis heeft een nieuwe look & feel gekregen, met als basiskleuren groen en blauw (en soms een vleugje rood) en een prominente plek voor pictogrammen die voeding, bewegen en slaap verbeelden. Ook in de tekst komt dat duidelijk terug: Het ziekenhuis voor voeding, bewegen en slaap. Dat past naadloos bij waar het ziekenhuis voor staat.

De vorige huisstijl van Ziekenhuis Gelderse Vallei is gemaakt in 2011. Onderdeel daarvan was een logo met groene golven, die stonden voor de vallei. Die golven zijn behouden en geplaatst in één van de vier blokjes die het beeldmerk vormen. Het logo wordt zo deels behouden. Dit is een heel bewuste keuze omdat iedereen het ziekenhuis kent aan de hand van die golven én die appelgroene kleur. Zo hoeft het ziekenhuis niet (meteen) alles te vervangen waar het logo op staat, of waar de kleur groen is gebruikt. En wordt deze verandering zo kostenbesparend en duurzaam mogelijk doorgevoerd.

De verfrissing van de huisstijl strekt zich uit tot in het gebouw. Ook daar gaat het speerpunt voeding, bewegen en slaap prominenter terugkomen.


Nieuwsoverzicht
Suggesties?
Complementary Content Deferred Modules
${loading}
Deferred Modules