{}

Focusgroepgesprekken mensgerichte zorg

20 January 2023

Ziekenhuis Gelderse Vallei zoekt patiënten en naasten, om met hen in gesprek te gaan om de best mogelijke mensgerichte zorg te kunnen (blijven) bieden.

We vinden het belangrijk om van patiënten en naasten te horen hoe zij mensgerichte zorg in ons ziekenhuis ervaren. Afgelopen december zijn wij daarom gestart met focusgroepgesprekken, zowel met patiënten als medewerkers en vrijwilligers in meerdere groepen. De deelnemers hebben de gesprekken als heel positief ervaren.

Op 14 februari van 18:30-20:00 uur is het focusgroepgesprek voor patiënten die voor een eenmalige behandeling in ons ziekenhuis zijn geweest (niet-chronisch).

Spreekt of kent u patiënten die wellicht deel willen nemen? Bijvoorbeeld patiënten die graag meedenken of omdat ze waardevolle ervaringen hebben opgedaan tijdens hun behandeling (zowel in positieve zin als minder positief). Wilt u hen attenderen op onze focusgroepgesprekken? U kunt hiervoor deze flyer (pdf, 145 KB) gebruiken. Het verslag van de bijeenkomst is anoniem, er worden geen namen in genoemd.

Nieuwsoverzicht
Suggesties?
Complementary Content Deferred Modules
${loading}
Deferred Modules