{}

Heeft u zich al ingeschreven voor de Clinic?

07 November 2023

In oktober hebben alle artsen in de regio de uitnodiging voor de Clinic 2023 gehad. Deze Clinic is op woensdag 15 november en is de 20e(!) editie. Dit jaar met het thema: Innovaties in de zorg.

Dit thema geeft aanknopingspunten voor huisartsenzorg, ziekenhuiszorg, verpleeghuiszorg èn de organisatie van de zorg. U vindt hier (pdf 1.970 KB) het programma. Het programma is extra feestelijk omdat het dit jaar een lustrumclinic is. Zo is er in plaats van een gastspreker een interactief cabaret over het omgaan met veranderingen.

Voor deelname zijn 2 accreditatiepunten toegekend.

De Clinic is hét moment voor u als huisarts, specialist ouderengeneeskunde of medisch specialist om uw eigen regionale, collegiale netwerk te verstevigen.

U kunt zich tot 10 november aanmelden. De aanmeldingstermijn is verlengd omdat er een storing was op de website waardoor men zich niet kon aanmelden. Deze storing is inmiddels verholpen.


Nieuwsoverzicht
Suggesties?
Complementary Content Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules
${loading}
Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules Deferred Modules