{}

Herhaalde oproep voor enquête Digitaal Advies

06 May 2022

Dit is een herhaalde oproep voor de enquête Digitaal Advies. Inmiddels hebben 9 huisartsen en 6 medisch specialisten de enquête ingevuld, dank daarvoor. Heel graag horen we aanvullende ervaringen. Met die ervaringen en mening kunnen we het Digitaal Advies verder verbeteren.

De input van de enquêtes wordt meegenomen in de eindevaluatie van de pilot Digitaal Advies. Op basis van deze input wordt een voorstel voor vervolg aan de evaluatie toegevoegd.

Klik hier om de enquête in te vullen  

Alvast een korte terugkoppeling van de uitkomst

Men is tevreden met het product; het voorkomt verwijzingen en veel telefoontjes. Er is onduidelijkheid over de financiële vergoeding. Per vraag wordt € 19,02 voor de huisarts gerekend. Dit wordt per kwartaal verwerkt. We zijn bezig met de afronding van Q4 2021. Het Digitaal Advies begon met 3 vakgroepen, maar inmiddels zijn dat 10 vakgroepen.


We hebben helaas nog geen input van patiënten ontvangen over hoe zij deze methode ervaren.
Hierbij nogmaals het verzoek om ook een enquête door een aantal patiënten in te laten vullen. Als u graag hiervan een papieren versie ontvangt, is dat mogelijk. Stuur daarvoor een bericht naar martense@hagv.nl.


Enquête voor patiënten


Nieuwsoverzicht
Suggesties?
Complementary Content Deferred Modules
${loading}
Deferred Modules